Pozitívan


Analóg óra
óra
perc
másodperc
óra hátlap
Megosztás

Hagyományőrző

"Hazám, hazám, te mindenem!"

 

Mi, magyarok, rendkívül büszkék lehetünk országunkra, népünkre, hiszen olyan hagyományaink, olyan múltunk van, melyről sok ország csak álmodhat. A gyönyörű ruhák, a különleges népdalok, néptáncok, a lovas nemzet öröksége - ez mind a miénk, és csak a miénk. A pálinka csak nekünk édes, és a Kárpát-medence is minket ölel igazán körbe, az íjászatról, a legendákról és mesékről már nem is beszélve. Olyan különleges, olyan gyönyörű a magyar nemzet múltja és történelme, hogy az szinte leírhatatlan.

Múltunkhoz hozzá tartozik ugyanakkor az is, hogy hagyományainkat, népünk különlegességeit a mai napig megőriztük és büszkék vagyunk rá, az elfeledett múltat pedig igyekszünk újra köztudatba hozni - ilyen például a magyaros viselet, vagy más néven hagyományőrző viselet, a hímzett tarsoly, a lovaglás és az íjászkodás.

Ha Ön is büszke magyar múltjára, és szeretné ezt ajándéktárgyakkal, különleges, hagyományőrző viselettel, magyaros ruhákkal, térképekkel, poszterekkel és zászlókkal kimutatni, látogasson el webáruházunkba ,ahol számtalan érdekes kiegészítőt, ruházatot és használati tárgyat találhat!

Várunk szeretettel webáruházunkban!

http://www.turania.hu/catalog/?tracking=5ae4383f0e3fb

ingyen
webstatisztika

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.