Pozitívan


Megosztás

Invia.hu

INVIA  a Te utad

 

Hogy miért az Invia a legjobb választás?

8 jó érvünk is van az Invia utazásai mellett!

  1. Korrekt ár - a nyaralásért egy forinttal sem fizet többet, mint amennyit máshol/közvetlen foglalás esetén fizetne. Az Invia nem számol fel külön foglalási vagy ügyintézési díjat a közvetítési szolgáltatásért, ennek köszönhetően kínálatunkban valóban a legjobb, legversenyképesebb és legnaprakészebb ajánlatokból válogathat!
  2. Információ - a legnépszerűbb úti célokat magunk is kipróbáltuk és felfedeztük, így kérésére tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről, illetve az azok kapcsán esetlegesen felmerülő kérdésekről. Bármilyen segítségre, információra vagy pontosításra lenne szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az ingyenesen hívható 06 80 100 200 telefonszámon.
  3. Kényelmes vásárlás - aktuális kínálatunkból keresőnk segítségével leszűrheti a kívánságainak megfelelő utakat, melyek között kényelmesen, a nap bármely szakában, a hét minden napján böngészhet, regisztráció után azokat elmentheti kedvencei közé, vagy kérhet pontosabb ajánlatot egy-egy konkrét útra, desztinációra vonatkozóan.
  4. Időmegtakarítás - nem kell utazási irodák tucatjait felkeresnie, és azok weboldalait nagyítóval megvizsgálva kutatnia a legjobb ajánlatokért. Az elérhető legnagyobb választékot kategóriák, preferenciák és akciók mentén is szűkítheti, vagy követheti aktuális híreinket, first és last minute ajánlatainkat illetve akcióinkat heti hírlevelünk és facebook oldalunksegítségével, így a magyar utazásszervezők ajánlatait egy helyen, gyorsan és hatékonyan hasonlíthatja össze.
  5. Széles választék - Közel 100 megbízható, megfelelően biztosított és bejegyzett, minőségi utazási iroda folyamatosan naprakész programkínálatát nyújtjuk, melyek egyes ajánlatairól korábbi ügyfeleink visszajelzései alapján is tájékozódhat, így módjában áll kiválasztani a céljainak és vágyainak leginkább megfelelő utazást.
  6. Személyes kapcsolat - a weblapunkon leadott, e-mailben elküldött vagy telefonon beérkező előzetes tájékozódására, kérdéseire vagy megrendelési szándékára kötelezettségek nélkül, legjobb tudásunk szerint válaszolunk.
  7. Stabilitás - utazási irodánk mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.

 

Ha utazást,nyaralást keresel ,akkor >>>>>INVIA<<<<<

Szállásfoglalás itt >>>

ingyen
webstatisztika

Hírek / blog

Miért a Pelikánt válassza?

Top országok Repülőjegyek az USA-ba Repülőjegyek Németországba Repülőjegyek az UK-ba Repülőjegyek Spanyolország Repülőjegyek Olaszországba Repülőjegyek más úti célokra Top városok Repülőjegyek New Yorkba Repülőjegyek Londonba Repülőjegyek Miamiba Repülőjegyek Párizsba Repülőjegyek Rómába Repülőjegyek Barcelonaba Repülőjegyek Bangkokba Top légitársaságok Aeroflot WizzAir

bõvebben »
© Minden jog fenntartva.