Pozitívan


Megosztás

Őrség-Vendvidék

http://www.mediaklikk.hu/video/itthon-vagy-2017-05-26-i-adas/#

 

Az Őrség, hazánk legnyugatibb, Szlovéniával és Ausztriával határos tájegysége a harapnivaló levegő, üde zöld rétek, a gyanta illatú, kirándulásra csábító fenyőerdők, bájos falvacskák hazája.

 

Elbűvölő települései közül nehéz lenne párat kiragadni, szinte mindegyikük tartogat valamit az arra járók számára, legyen az akár egy csodaszép építészeti emlék, vagy szemet gyönyörködtető természeti szépség. Ezek közül szemezgettünk egy csokorra valót kedvcsináló gyanánt, aki pedig már járt itt, tekintse nosztalgiával a bájos őrségi vidékről szóló képeket.

 

A csend és nyugalom szigete hazánknak.

Nézd meg a diavetítést is ! >>>

 No 5 perc nem elég megismerni ezt a csodálatos tájat 

 

Én itt szoktam feltőltődni >>>>>>>>

Gólyahír Vendégház  Őriszentpéter

Ajánlom mindenkinek,aki csendre,nyugalomra vágyik

https://www.facebook.com/groups/348743835302967/

Érdeklődés:

Telefon: 06 30 / 33 23 055

https://www.facebook.com/ogolyahir/coltbusines
E-mail:
golya.vendeghaz@golyahirvendeghaz.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olcsó szállás a Vendvidéken

Tücsöktanya Vendégház- Kétvölgy​

 

A Vend tájból áradó nyugalom és csend, a dimbes-dombos vidék, a hegyvidéki klíma üde, vadvirágos rétjei, titokzatos lápjai, változatos színvilágú, gyantaillatú erdői, a kristálytiszta vizű források és patakok, az apró falvak lágyan megérintő világot tárnak elénk. Vendvidéki vendégházunk ennek a tájnak a szívében, a határ mentén megbúvó Kétvölgy nevű falucskában, egy völgy aljában található.

A házigazdák egész évben szeretettel és sokféle kedvezménnyel várják a természetet, nyugalmat, aktív pihenést kedvelő családokat, baráti társaságokat az Őrségben a vendvidéki Tücsöktanya vendégházban.

Vas megye--Kétvölgy

Fő utca 33

Infó:info@tucsoktanya.hu

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010126060894/coltbusines

http://www.orseg.hu/

ingyen
webstatisztika

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:


Hírek / blog

Miért a Pelikánt válassza?

Top országok Repülőjegyek az USA-ba Repülőjegyek Németországba Repülőjegyek az UK-ba Repülőjegyek Spanyolország Repülőjegyek Olaszországba Repülőjegyek más úti célokra Top városok Repülőjegyek New Yorkba Repülőjegyek Londonba Repülőjegyek Miamiba Repülőjegyek Párizsba Repülőjegyek Rómába Repülőjegyek Barcelonaba Repülőjegyek Bangkokba Top légitársaságok Aeroflot WizzAir

bõvebben »Képgaléria
nanoweb kép
nanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb képnanoweb kép© Minden jog fenntartva.